Chokladpaj

Börja med att smälta 125 g smör. Vispa sedan 2 ägg och 3 msk sötströ. Häll i det smälta smöret.

Blanda 1½ dl kokosnötsmjöl, 2 tsk bakpulver och ½ tsk vaniljpulver och häll sedan ner det i smeten. Arbeta degen smidig.

Tryck sedan ut degen i en pajform (jag hade en som är 27 cm).
image

Smält 100 g mörk choklad över vattenbad. Vispa ihop 2 ägg och 300 g philadelphiaost, tillsätt sedan chokladen och rör till en jämn smet. Häll fyllningen i skalet och grädda i 175 grader ca 30 minuter.
image

Känn efter att fyllningen stannat annars låt den vara inne en stund till.
image

Servera pajen lite ljummen med vispad grädde och lite passionsfrukt över.

Ha de! 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s